Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar 14x18 cm

Här finner du alla våra rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 14x18 cm. Vårt sortiment erbjuder snygga och stilrena ramar av hög kvalitet. En vacker ram ger både ditt hem och dina bilder ett extra lyft. Titta närmare på vårt sortiment av ramar i denna storlek för att hitta den som passar just dig och dina bilder.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar i formatet 14 * 18 cm

Vårt urval av ramar i storlek 14x18 cm hittar du i denna kategori. Samtliga ramar är givetvis av hög kvalitet och tillverkade av slitstarka material. De är dessutom snyggt och designade för att passa alla smaker såväl som alla typer av rum. Oavsett om du inreder ditt hem i lantlig eller minimalistisk stil, hittar du något för dig hos oss.

Ramar i storleken 18x14 cm passar bra för många skolbilder på barnen och hos oss hittar du en snygg ram som blir perfekt för presenten till mormor eller farmor. Varför inte skaffa flera ramar i samma storlek och göra en fin fotogrupp till din sovrums- eller vardagsrumsvägg? Eftersom våra ramar kan användas både liggande och stående så har du gott om möjligheter att hitta på kreativa saker med dina speciella bilder i dessa ramar. Hos oss finns något för alla och du hittar garanterat något som passar dig i vårt sortiment. 

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930