Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 14x18 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 14x18 cm. Hitta din favoritram idag!

17 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i 14x18 cm

Här finner du alla våra rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 14x18 cm. Vårt sortiment erbjuder snygga och stilrena ramar av hög kvalitet. En vacker ram ger både ditt hem och dina bilder ett extra lyft. Titta närmare på vårt sortiment av ramar i denna storlek för att hitta den som passar just dig och dina bilder.

Samtliga ramar är givetvis av hög kvalitet och tillverkade av slitstarka material. De är dessutom snyggt och designade för att passa alla smaker såväl som alla typer av rum. Oavsett om du inreder ditt hem i lantlig eller minimalistisk stil, hittar du något för dig hos oss.

Ramar i storleken 18x14 cm passar bra för många skolbilder på barnen och hos oss hittar du en snygg ram som blir perfekt för presenten till mormor eller farmor. Varför inte skaffa flera ramar i samma storlek och göra en fin fotogrupp till din sovrums- eller vardagsrumsvägg? Eftersom våra ramar kan användas både liggande och stående så har du gott om möjligheter att hitta på kreativa saker med dina speciella bilder i dessa ramar. Hos oss finns något för alla och du hittar garanterat något som passar dig i vårt sortiment.