Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Fotoramar 15x15 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 15x15 cm. Hitta din favoritram idag!

54 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i 15x15 cm

Letar du efter en kvadratisk fotoram för bilder i storleken 15x15 cm? Då har du hamnat rätt. Här hittar du ett trevligt utbud av fina ramar som passar perfekt till ditt hem. Vi erbjuder dig fotoramar i flera olika färger och modeller för att göra chansen större att du ska hitta en ram som faller dig i smaken.

Här hittar du våra fyrkantiga fotoramar för bilder med måtten 15x15 cm. Här hittar du ett utbud av ramar som passar alla hem. Vare sig du letar efter enkla billiga ramar till semesterbilderna eller mer exklusiva ramar till bröllopsfotona så hittar du dem hos oss! Vi har något för precis alla smaker. Dessutom är våra fotoramar både prisvärda och tillverkade i mycket god kvalitet. De skyddar dina foton mot onödiga repor och smuts och ger dem en vacker inramning som lyfter fram den där härliga känslan de förmedlar.

Välj mellan färgglada och trendiga eller lyxiga eleganta ramar. Hos oss finns alla stilar. En fyrkantig fotoram passar lika bra på väggen som i bokhyllan. Klicka dig in på den ram som fångar ditt intresse och läs mer om dess egenskaper. På så sätt blir det lättare att hitta det du söker. Scrolla upp och hitta din favorit redan idag!