Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 15x15 cm

Letar du efter en kvadratisk fotoram för bilder i storleken 15x15 cm? Då har du hamnat rätt. Här hittar du ett trevligt utbud av fina ramar som passar perfekt till ditt hem. Vi erbjuder dig fotoramar i flera olika färger och modeller för att göra chansen större att du ska hitta en ram som faller dig i smaken. Scrolla ner och hitta din favorit!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 15 * 15 cm

Här hittar du våra fyrkantiga fotoramar för bilder med måtten 15x15 cm. Här hittar du ett utbud av ramar som passar alla hem. Vare sig du letar efter enkla billiga ramar till semesterbilderna eller mer exklusiva ramar till bröllopsfotona så hittar du dem hos oss! Vi har något för precis alla smaker. Dessutom är våra fotoramar både prisvärda och tillverkade i mycket god kvalitet. De skyddar dina foton mot onödiga repor och smuts och ger dem en vacker inramning som lyfter fram den där härliga känslan de förmedlar.

Välj mellan färgglada och trendiga eller lyxiga eleganta ramar. Hos oss finns alla stilar. En fyrkantig fotoram passar lika bra på väggen som i bokhyllan. Klicka dig in på den ram som fångar ditt intresse och läs mer om dess egenskaper. På så sätt blir det lättare att hitta det du söker. Scrolla upp och hitta din favorit redan idag!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930