Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 15x20 cm

Här hittar du alla våra fotoramar som är gjorda för att passa bilder i storleken 15x20 cm. Flera av dessa ramar går att använda både horisontellt och vertikalt och många går både att hänga upp på väggen samt ställas på exempelvis en hylla. Med hjälp av en snygg fotoram piffar du enkelt upp vardagsrumsväggen eller den tomma hyllan. Scrolla ner och hitta en ram som passar i just ditt hem!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 272 produkter
Visar 1 - 60 av 272 produkter

Ramar i formatet 15 * 20 cm

Letar du efter fotoramar med bildförhållandet 3:4? Då har du hamnat rätt. Här har vi samlat alla våra ramar i storleken 15x20 cm. Dessa är de perfekta ramarna för dig som letar efter snygga ramar att ställa i bokhylla eller för dig som vill skapa en snygg och personlig fotovägg. I vårt stora utbud hittar du massor av snygga ramar som du kan matcha hur du vill.

En fotoram i storleken 20x15 cm passar utmärkt i både liggande och stående format, vilket innebär att du kan använda den till både vertikala och horisontella bilder. Många av ramarna i vårt utbud är dessutom utrustade med både väggfäste och stödben så att du kan välja mellan att hänga dem på en vägg eller ställa dem på exempelvis en hylla eller ett bord.

Vårt mål är att kunna erbjuda alla våra kunder något som faller dem i smaken, därför har vi en stor variation av olika stilar. Vårt mål är att ha något för alla oavsett om du söker ramar billigt eller letar efter riktigt exklusiva ramar.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930