Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 18x18 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 18x18 cm. Hitta din favoritram idag!

55 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i 18x18 cm

Har du framkallat fina bilder från ett stort ögonblick i ditt liv? Då behöver du förstås vackra ramar så att du kan hänga upp dina bilder på väggen eller ställa dem på den stilrena tavelhyllan. Dessa fotoramar passar perfekt för bilder i storleken 18x18 cm. Oavsett vilken typ av ram du är ute efter kan du hitta den  hos oss. Vi har något för alla smaker!

I sortimentet ovan finner du ett utmärkt utbud av fyrkantiga ramar som passar lite större bilder. Dessa ramar är supersnygga att hänga på väggen men passar även utmärkt ståendes på till exempel en tavelhylla eller byrå. En fyrkantig fotoram passar jättebra i alla typer av hem, oavsett vilken stil din inredning går i. Hos oss har vi nämligen ramar som passar flera olika stilar. Detta underlättar för dig som är jakt på en viss typ av ram.

Färgglatt, stilrent, elegant, enkelt? Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Vi har fotoramar i allt från vitt och svart till blått, rött, guld och silver. Allt du kan tänka dig. Scrolla upp och ta dig en titt i sortimentet ovan så ska du se att du hittar det du letar efter.