Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 30% rabatt på alla svart och vita posters - Ange "BW30" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Avlånga fotoramar - 20x60 cm

Här hittar du alla våra avlånga fotoramar i storleken 20x60 cm. Dessa ramar passar perfekt när du vill skapa ett unikt fotocollage i en snygg ram. Som tillbehör har vi även passepartouter som passar dessa ramar. Ramarna i denna kategori är väldigt praktiska då de går att användas både liggande och stående. Klicka på den fotoram du tycker om så kan du läsa mer om just den ramens egenskaper.

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar & tavelramar i formatet 20 * 60 cm

Letar du efter en avlång fotoram till din panoramabild? Eller har du kanske planer på att skapa ett snyggt fotocollage. Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du nämligen vårt utbud av avlånga fotoramar som passar bilder i storleken 60x20 cm. Detta innebär förstås att du får plats med flera mindre bilder i dessa ramar. Perfekt för ett fotocollage! Är du ute efter passande passepartouter så hittar du även sådana hos oss, både för enskilda bilder och för fotocollage.

Alla våra fotoramar är av hög kvalitet. De är dessutom både snygga och stilrena, vilket gör att de passar in i alla typer av hem. Vi hoppas därför att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om hos oss. De flesta av våra ramar går att användas både stående och liggande, vilket ger dig en större frihet i ditt skapande. Kolla in sortimentet ovan och hitta just din favoritram!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930