Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 21x29,7 cm (A4)

Här hittar du alla våra ramar som passar bilder i A4-format, det vill säga bilder med måtten 21x29,7 cm. Dessa fotoramar har ett format som passar perfekt för att rama in diplom men även bilder och fotografier av olika slag. Med en ram skyddar du dina diplom och bilder från smuts och skador.  Scrolla ner och hitta den rätta fotoramen för dig i vårt sortiment!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36
Visar 1 - 60 av 156 produkter
Visar 1 - 60 av 156 produkter

Ramar i formatet 21 * 29,7 cm (A4)

I den här kategorin hittar du de perfekta fotoramarna för dina bilder med måtten 21x29,7 cm, det vill säga bilder i A4-format. Dessa ramar är utmärkta för dig som till exempel vill kunna rama in ett diplom eller intyg. Självklart kan de även användas för bilder av olika slag. I vårt sortiment finner du ett stort utbud av ramar i flera olika stilar, vilket förhoppningsvis ska underlätta ditt sökande efter den perfekta ramen. 

En rektangulär fotoram, såsom våra ramar med bildmåtten 29,7x21 cm, kan användas i både stående och liggande format. Ytterligare en fördel med ramarna i denna kategori är att många av dem har både stödben och väggfäste. För mer information om en specifik ram är allt du behöver göra att klicka på den. Ta dig tiden att bläddra igenom vårt sortiment och jämföra olika ramar du tycker om så ska du se att du hittar dinn favorit hos oss!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930