Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar - 24x30 cm

Hos oss hittar du fotoramar i många olika storlekar och här finner du de ramar som passar bilder i storleken 24x30 cm. Vi har ramar i olika färger som kan användas både ståendes och liggandes. Rama in ett kärt minne i en vacker fotoram och häng upp den på väggen i vardagsrummet eller ställ det i bokhyllan. Scrolla ner och hitta din ram hos oss!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 169 produkter
Visar 1 - 60 av 169 produkter

Ramar i formatet 24 * 30 cm

Letar du efter en snygg ram till fotoväggen i storleken 24x30 cm med bildförhållandet 4:5? Då kan du ta en titt i vårt härliga sortiment ovan så ska du se att du snart hittar det du är ute efter. Vi har något för alla smaker, vilket gör att alla våra kunder kan hitta något de gillar. Oavsett om du vill ha en väldigt enkel ram som får din bild att stå i fokus eller en lyxig romantisk ram som ramar in din vackra bröllopsbild alldeles perfekt så är det hos oss du ska leta.

Våra ramar i storleken 30x24 cm kan du använda till både liggande och stående bilder. De går även att placera i princip vart som helst då de flesta av dem har både väggfäste och stödben. En snygg fotoram gör mycket för både inredning och bild och det är viktigt att den känns rätt för dig och lyfter fram den där härliga känslan i din bild.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930