Laddar, vänta lite...

Fotoramar 25x70 cm

Här har vi samlat alla våra ramar som passar bilder i storleken 25x70 cm. Dessa fotoramar passar utmärkt för dig som har avlånga bilder du vill rama in eller för dig som vill rama in flera mindre foton i en och samma ram. I vårt utbud har vi ramar i olika färger och modeller, vilket vi hoppas ska underlätta för dig i jakten på den rätta ramen. Hos oss kan alla hitta något de tycker om!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 70 * 25 cm

Är du ute efter en snygg ram i avlångt format? Då har du hittat rätt. I den här kategorin finner du alla våra ramar som passar bilder i storleken 25x70 cm. Dessa fotoramar passar alldeles utmärkt för dina avlånga bilder, såsom panoramabilder. Ramarna kan även användas i kombination med en snygg passepartout som har plats för flera mindre bilder. Hittar du ingen passande passepartout i vårt sortiment kan du alltid måttbeställa en från oss för att få en som passar just din ram helt perfekt.

Dessa ramar passar perfekt för dig som gillar att inreda då de kan användas på lite olika sätt. En avlång ram med måtten 70x25 cm är till exempel riktigt snygg att placera på en tavelhylla eller på väggen tillsammans med andra ramar i olika storlekar. Den passar utmärkt till fotoväggen, men kan även användas ensam. Du kan dessutom använda ramen både vertikalt och horisontellt, beroende på ditt bildmotiv. Den lite ovanligare måttkombinationen gör att ramen passar väldigt bra in i ett modernt hem där inredningsdetaljerna har en stor betydelse.

Våra ramar i denna kategori kommer i flera olika stilar och färger, vilket gör att alla våra kunder kan hitta en ram som passar just deras stil. Oavsett om du letar efter den där stilrena vita fotoramen eller en fotoram som sticker ut lite mer så hittar du den hos oss. Vi har något för alla smaker. Ta gärna en titt i vårt sortiment ovan så ska du se att du hittar något som faller dig i smaken!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930