Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 29,7x42 cm (A3)

Hr hittar du alla ramar som passar bilder i A3 format (29,7x42 cm).

84 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 84 produkter
 

A3 Ramar (29,7x42 cm)

Här hittar du ett flertal fotoramar som passar perfekt för bilder i A3-format, det vill säga bilder med måtten 29,7x42 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt som diplomramar. Är du ute efter en snygg och smakfull ram så att du kan hänga upp ditt diplom på väggen ta då en titt i vårt sortiment. Hos oss hittar du den perfekta diplomramen i A3-storlek.

Dessa ramar passar perfekt för dina bilder i A3-format. Våra A3-ramar har ett bildförhållande på 7:10, vilket innebär att du kan använda dem i både liggande och stående format. Perfekt för dig som vill skapa en snygg fotovägg med både horisontella och vertikala bilder.

För att kunna erbjuda alla våra kunder något som faller dem i smaken har vi samlat ihop ramar med måtten 42x29,7 cm i ett flertal olika stilar. I sortimentet ovan finner du därför en stor variation i allt från färg till rambredd. Vi har både väldigt enkla stilrena fotoramar och mer exklusiva modeller i snygga färger. Vill du veta mer om en specifik fotoram kan du klicka på den och på så sätt ta reda på om den till exempel har stödben, väggfäste eller passepartout.

Kolla in vårt härliga utbud och finn din favoritram redan idag!