Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 30x40 cm

Här hittar du vårt stora utbud med ramar som passar motiv i 30x40 cm. Använd knapparna nedan för att filtrera och hitta just den ram du söker.

231 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 231 produkter
 

Ramar 30x40 cm

Ram 30x40 cmVi har alla favoritmotiv som vi gärna vill använda ramar till, vare sig det är stora eller små motiv. När man hittar rätt ram 30x40 cm till rätt motiv blir det som ett lyckligt äktenskap. Vad menar vi med det? Jo, att detta gör att två delar blir till en betydligt mer välfungerande enhet när man kombinerar dem. Ganska romantiskt, eller hur?

Inredning har mycket att göra med att få ihop flera olika saker till en bra enhet. Den glädje man känner efter det att man har hittat rätt med olika inredningsdetaljer är härlig och det vet alla som har lyckats bra med detta någon gång! Vare sig det handlar om att få ihop ramar 30x40 cm med motiv i passande storlek, om att kombinera gardiner med soffan eller något annat så är lyckan total när det funkar.

Både färger, stil och storlek på saker och ting är viktigt när man kombinerar dem till en enhet som ska funka för inredningen. Just en sådan sak som ramar 30x40 cm är en mycket bra storlek som passar i alla typer av rum hemma. Man kan alltså placera sina favoritmotiv i en ram 30x40 cm och sedan är det bara att ställa ramen, eller hänga upp den på väggen!

Med en ram 30x40 cm så är det extra roligt att hitta fina motiv, eftersom det är en smidig storlek som många motiv kan passa i. Om man har ett motiv som är större än vad som passar en ram 30x40 cm så kan man vika in lite i kanterna eller liknande, för det blir snyggare än att använda en ram som är för stor. Visst går även det, om det skulle vara så att det inte funkar på något annat sätt. Man kan exempelvis sätta ett fint papper eller liknande bakom bilden för att det ska funka. Man kan med andra ord få alla motiv att funka i ramar 30x40 cm!

Då vi säljer posters i olika storlekar, bland annat just i storleken 30x40 cm så finns det alltid ett vackert motiv att placera i en ram som du hittar här hos oss! Du kan utan svårighet köpa både poster och ram 30x40 cm här och kombinera de två så fort leveransen kommer fram!

Här har vi samlat alla våra fotoramar som är gjorda för bilder i storleken 30x40 cm. Hos oss hittar du ramar i många olika färger och modeller. Oavsett om du letar efter en extra fin ram att ge bort i present eller en enkel snygg ram till ditt eget hem är chansen stor att du hittar den hos oss. Ta dig en titt i vårt sortiment och hitta något för dig.

Dessa ramar är rektangulära och har ett bildförhållande på 3:4. De lämpar sig därmed till att användas i både stående och liggande format, vilket passar utmärkt för dig som vill göra din egen personliga fotovägg med bilder i olika snygga format. I vårt sortiment hittar du ett flertal ramar i många olika stilar, men många av dem går samtidigt att matcha med varandra.

Är du ute efter en ram för en bild med måtten 40x30 cm tycker vi att du ska ta en titt i vårt utbud ovan. Hos oss kan alla hitta något de tycker om. Vi har den perfekta fotoramen för alla typer av hem och till ett riktigt bra pris dessutom. Vare sig du vill ha en diskret enfärgad fotoram eller en snygg färggrann ram i exklusiv modell så hittar du den hos oss.