Laddar, vnligen vnta...

Fotoramar 40x60 cm

Oavsett om du letar efter en snygg 40x60 cm silverram eller en tunn trram i svart har vi alltid ngot som passar. Spana runt och hitta just din favorit.

94 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:

Gvle - Utmarksvgen 2Hela sortimentet, hmta inom 2 timmar om alla produkter finns i lager
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 94 produkter
 

Ramar 40x60 cm

Ram 40x60 cmHär hittar du alla våra fotoramar som passar perfekt för bilder i storleken 40x60 cm. Hos oss hittar du både ramar som kan hängas upp på väggen och ställas på exempelvis ett bord. Oavsett om du letar efter en ram till ett horisontellt eller vertikalt fotografi så hittar du det hos oss. Scrolla ner och hitta din fotoram hos oss!

I den här kategorin har vi samlat fotoramar i storleken 40x60 cm. Dessa ramar har bildförhållandet 2:3 och går att användas i både liggande och stående format, vilket gör att du kan använda dem till både horisontella och vertikala bilder. En större ram som de du hittar i denna kategori passar alldeles utmärkt för bilder från speciella tillfällen som bröllop och semestrar. 

Oavsett om du är ute efter en enkel diskret ram eller en mer detaljerad och färggrann ram så hittar du den hos oss. Vi har något för exakt alla smaker och vi garanterar att du i vårt sortiment kan hitta en ram som passar just ditt hem. Många av våra fotoramar i storleken 60x40 cm har både väggfäste och stödben och kan därmed både hängas upp på väggen och ställas på exempelvis ett bord eller en skänk. Ta dig en titt i vårt stora utbud ovan och hitta din favorit redan idag!