Laddar, vnligen vnta...

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

» 40% rabatt på trendiga stadskartor! Skaffa en poster på en stad som ligger nära ditt ♥

Fotoramar 59,4x84 cm (A1)

Här har vi samlat fotoramar som passar bilder i A1-format, det vill säga bilder med måtten 59,4x84 cm. Dessa ramar passar perfekt för dina stora vackra bilder. Med rätt ram kan du få till den där perfekta stilen i ditt hem. Ta dig en titt i vårt sortiment och hitta en fotoram som känns rätt för just dig!
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Ramar & tavelramar i formatet 59,4 * 84 cm

I den här kategorin finner du alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 59,4x84 cm. De här ramarna passar perfekt för dig som har bilder i A1-format. Att hitta en snygg ram  till en större bild kan ibland vara lite knepigt, men inte hos oss. Vi har ett stort utbud av ramar så att alla ska kunna hitta det de söker. I sortimentet ovan finner du våra fotoramar i storleken 84x59,4 cm. De här ramarna kan du använda både stående och liggande. Bildförhållandet på dessa ramar är 7:10.

Om du finner en ram som fångar ditt intresse i vårt sortiment kan du genom att klicka på den läsa mer om den. Då finner du till exempel information om material, mått, stödben och väggfäste. Kombinera gärna den stora ramen med en snygg passepartout för att ge din bild en snygg och lyxig inramning.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930