Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Fotoramar 60x90 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 60x90 cm. Hitta din favoritram idag!

47 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 60x90 cm

Vi vill kunna erbjuda något för alla smaker och har därför ramar i flera olika färger och modeller. Med en fotoram skyddar du dina bilder från både smuts och repor samtidigt som ramen utgör en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Ta dig en titt i vårt sortiment och hitta din favorit!

Här hittar du alla våra rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 60x90 cm, det vill säga bilder med bildförhållandet 2:3. I vårt sortiment finner du ramar i många olika modeller, vilket förhoppningsvis ska underlätta ditt sökande efter den perfekta fotoramen. Vare sig du letar efter en enkel klassisk ram eller en fotoram som drar till sig alla blickar i rummet så är det hos oss du ska leta. Vi har något för alla smaker.

Ramarna i denna kategori passar bilder i storleken 90x60 cm, vilket innebär att de kan användas till både liggande och stående bilder. Många av våra ramar har både stödben och väggfäste så att du kan välja hur och vart du vill placera dem. Ta dig tid att titta igenom vårt sortiment och jämför de fotoramar du fastnar för så ska du se att du snart hittat den perfekta ramen till ditt hem!