Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 60x90 cm

Här hittar du ett flertal fotoramar som passar bilder i storleken 60x90 cm. Vi vill kunna erbjuda något för alla smaker och har därför ramar i flera olika färger och modeller. Med en fotoram skyddar du dina bilder från både smuts och repor samtidigt som ramen utgör en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Ta dig en titt i vårt sortiment och hitta din favorit!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar & tavelramar i formatet 60 * 90 cm

Här hittar du alla våra rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 60x90 cm, det vill säga bilder med bildförhållandet 2:3. I vårt sortiment finner du ramar i många olika modeller, vilket förhoppningsvis ska underlätta ditt sökande efter den perfekta fotoramen. Vare sig du letar efter en enkel klassisk ram eller en fotoram som drar till sig alla blickar i rummet så är det hos oss du ska leta. Vi har något för alla smaker.

Ramarna i denna kategori passar bilder i storleken 90x60 cm, vilket innebär att de kan användas till både liggande och stående bilder. Många av våra ramar har både stödben och väggfäste så att du kan välja hur och vart du vill placera dem. Ta dig tid att titta igenom vårt sortiment och jämför de fotoramar du fastnar för så ska du se att du snart hittat den perfekta ramen till ditt hem!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930