Laddar, vnligen vnta...

REA! Fynda fotoalbum på vår rea! »

Ramar 70x100 cm

En av vra mest populra ramstorlekar r 70x100 cm som du hittar hr. Perfekt bde till stora frstoringar och snygga posters i det stora vardagsrummet eller konferensrummet.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 103 produkter
Visar 1 - 60 av 103 produkter

Ramar & tavelramar i 70x100 cm

Om du letar efter riktigt stora fotoramar som passar bilder med måtten 70x100 cm så har du hamnat rätt. Här hittar du ett flertal ramar i snygga färger och modeller. Oavsett om du vill ha en enkel ram för att endast skydda ditt fotografi eller en snygg fotoram som framhäver känslan i bilden så hittar du det i vårt sortiment. Bläddra ner och finn din favorit!

Letar du efter en riktigt stor fotoram? Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du nämligen våra allra största rektangulära fotoramar. Dessa ramar passar bilder i storlekar upp till 70x100 cm och har bildförhållandet 7:10. En stor snygg ram är den perfekta inredningsdetaljen i ditt vardagsrum eller sovrum. Rama in din absoluta favoritbild med en snygg passepartout eller skapa ett unikt fotocollage med bilder från dina favoritögonblick. 

Våra ramar i storleken 100x70 cm kan du använda i både liggande och stående format. De passar perfekt som utsmyckning på en tom vägg men kan även ställas på exempelvis en hylla eller skänk. Många av dem har nämligen både väggfäste och stödben. I vårt sortiment finner du fotoramar i ett flertal olika modeller, vilket vi hoppas ska underlätta jakten på den rätta ramen. Kolla in ramarna ovan och hitta just din favorit! Vi har något för alla smaker.