Laddar, vnligen vnta...

Advent-deal! 30% rabatt på alla svart och vita posters - Ange "BW30" i kassan - Läs om våra leveranstider i jul här »

Ramar 70x100 cm

Om du letar efter riktigt stora fotoramar som passar bilder med måtten 70x100 cm så har du hamnat rätt. Här hittar du ett flertal ramar i snygga färger och modeller. Oavsett om du vill ha en enkel ram för att endast skydda ditt fotografi eller en snygg fotoram som framhäver känslan i bilden så hittar du det i vårt sortiment. Bläddra ner och finn din favorit!

Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i butik:
GvleSdra Kungsgatan 9 GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36
Visar 1 - 60 av 102 produkter
Visar 1 - 60 av 102 produkter

Ramar & tavelramar i formatet 70 * 100 cm

Letar du efter en riktigt stor fotoram? Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du nämligen våra allra största rektangulära fotoramar. Dessa ramar passar bilder i storlekar upp till 70x100 cm och har bildförhållandet 7:10. En stor snygg ram är den perfekta inredningsdetaljen i ditt vardagsrum eller sovrum. Rama in din absoluta favoritbild med en snygg passepartout eller skapa ett unikt fotocollage med bilder från dina favoritögonblick. 

Våra ramar i storleken 100x70 cm kan du använda i både liggande och stående format. De passar perfekt som utsmyckning på en tom vägg men kan även ställas på exempelvis en hylla eller skänk. Många av dem har nämligen både väggfäste och stödben. I vårt sortiment finner du fotoramar i ett flertal olika modeller, vilket vi hoppas ska underlätta jakten på den rätta ramen. Kolla in ramarna ovan och hitta just din favorit! Vi har något för alla smaker.

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930