Laddar, vänta lite...

Fotoramar - 70x70 cm

Här hittar du alla våra kvadratiska fotoramar som passar bilder i storleken 70x70 cm. Vad är snyggare att hänga på väggen än dina egna personliga fotografier från de bästa ögonblicken i ditt liv? Rama in dina favoritminnen i våra vackra ramar och häng upp dem i sovrummet eller vardagsrummet. Letar du efter en enkel ram i vitt eller en snygg guldfärgad fotoram? Hos oss hittar du allt!

Välj filter:

Visa lagersaldo:

Visa lagersaldo för Internetlager
Visa lagersaldot i din lokala butik:
GävleSödra Kungsgatan 9 GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjällbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar & tavelramar i formatet 70 * 70 cm

Letar du efter en riktigt stor fotoram  till din absoluta favoritbild? Då har du hamnat rätt. Hos oss hittar du nämligen riktigt snygga fyrkantiga ramar som passar bilder i storlekar upp till 70x70 cm. Dessa ramar hjälper dig att skapa den rätta inredningsstilen i ditt hem och ger samtidigt din bild ett snyggt och proffsigt intryck. Med en ram skyddar du även bilden mot repor och damm.

En riktigt stor ram är bland det första man ser när man stiger in i ett rum, därför är det viktigt att du hittar den rätta ramen för ditt hem. Om den är enkel eller exklusiv spelar ingen roll, det viktiga är att den är snygg och känns rätt för dig. Detta är något som vi är väl medvetna om och därför har vi plockat ihop ett flertal av de absolut snyggaste ramarna i olika stilar. Kolla igenom vårt sortiment och hitta din favoritram hos oss!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930