Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699kr (69kr) Leverans 1-3 dagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Fotoramar 70x70 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 70x70 cm. Hitta din favoritram idag!

36 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 70x70 cm

Ram 70x70 cmHär hittar du alla våra kvadratiska fotoramar som passar bilder i storleken 70x70 cm. Vad är snyggare att hänga på väggen än dina egna personliga fotografier från de bästa ögonblicken i ditt liv? Rama in dina favoritminnen i våra vackra ramar och häng upp dem i sovrummet eller vardagsrummet. Letar du efter en enkel ram i vitt eller en snygg guldfärgad fotoram? Hos oss hittar du allt!

Letar du efter en riktigt stor fotoram  till din absoluta favoritbild? Då har du hamnat rätt. Hos oss hittar du nämligen riktigt snygga fyrkantiga ramar som passar bilder i storlekar upp till 70x70 cm. Dessa ramar hjälper dig att skapa den rätta inredningsstilen i ditt hem och ger samtidigt din bild ett snyggt och proffsigt intryck. Med en ram skyddar du även bilden mot repor och damm.

En riktigt stor ram är bland det första man ser när man stiger in i ett rum, därför är det viktigt att du hittar den rätta ramen för ditt hem. Om den är enkel eller exklusiv spelar ingen roll, det viktiga är att den är snygg och känns rätt för dig. Detta är något som vi är väl medvetna om och därför har vi plockat ihop ett flertal av de absolut snyggaste ramarna i olika stilar. Kolla igenom vårt sortiment och hitta din favoritram hos oss!